Delfi Rally Estonia
Ralli algab
00
päeva
:
00
tundi
:
00
minutit
:
00
sekundit
Fia WRC Autosport

Üleskutse: paku rallifännidele kodumajutust.

Head Lõuna-Eesti inimesed!

Juba juuli keskel sõidetakse Teie koduteedel järjekordne Shell Helix Rally Estonia, mis ei ole enam kaugeltki lihtsalt ralli, vaid Baltikumi suurim spordi- ja meelelahutusüritus. Meie riigi aasta üks tippsündmus, mis toob Tartu-, Võru-, Valga- ja Põlvamaale kokku ligi 40 000 külalist Eesti teistest otstest ja enam kui 30 välisriigist. Ja järjest populaarsem on, et need sise- ja välisturistid ei tule Lõuna-Eestisse mitte ainult üheks nädalavahetuseks, vaid võivad koos perega teie juurde puhkama tulla terveks rallile eelnevaks või järgnevaks nädalaks.

Vaid kaheksa aastaga on ralli unikaalsete külaliste arv kasvanud üle kolme korra. Juba on selge, et tänavu tuleb neid veelgi rohkem, sest esmakordselt kannab Shell Helix Rally Estonia ametlikult WRC promotsiooniralli tiitlit, mistõttu hakkavad Tartu, Otepää, Elva, Kanepi ja Kambja teedel võidu kihutama maailma tippmeeskondade parimad rallisõitjad. Kõik see kokku tähendab lisaks tippklassi spordile ja meelelahutusele kasu kohalikele kauplustele, ettevõtjatele ja majutusasutustele ning laiemalt kogu Eesti majandusele.      

Siin peitubki meie suur üleskutse teile, head Lõuna-Eesti inimesed. Kuna Shell Helix Rally Estonia on järjest populaarsem, on oluliselt kasvanud nõudlus uute ööbimiskohtade järele. Lõuna-Eesti suuremad ja väiksemad majutusasutused on ralli tõttu  välja müüdud juba paar kuud ette. Paljud meie oma rallihuvilised jätavad seetõttu Lõuna-Eestisse tulemata, et rallipäevadeks ei ole enam kuskilt võimalik peavarju leida. Ja see on teie võimalus.

Tulge meile appi ja andke omapoolne panus 12.-14. juulil toimuva maailma esimese WRC promotsiooniralli korraldamisesse. Rentige välja oma vaba voodi, tuba, korter, majaosa, maja või kasvõi telkimisplats, et kõik rallikülastajad leiaksid endale mõnusa öömaja. Oluline on rõhutada, et teie öömaja ei pea olema spetsiaalselt majutuseks kohandatud. Eeldus on, et see on puhas ja valmis külaliste vastuvõtmiseks.

Kui teil on selline majutusvõimalus, siis teil ei ole vaja teha muud, kui täita https://rallyestonia.ee/pealtvaatajale/majutus/kuulutuse-lisamine/ lehel väike ankeet, mille põhjal saavad huvilised teiega ühendust võtta ning ööbimise täpsemad asjaolud ja tingimused teiega läbi rääkida.

Teie lahkus on ralli kasvamiseks eluliselt oluline. Suur tänu teile selle eest juba ette!

Shell Helix Rally Estonia korraldusmeeskond