Delfi Rally Estonia
Ralli algab
00
päeva
:
00
tundi
:
00
minutit
:
00
sekundit
Fia WRC Autosport

"Ott Tänak - The Movie" eriseansid Shell Helix Rally Estonia ajal 

  • "Ott Tänak - The Movie" on kogunud pea 95 000 pealtvaatajat
  • Eriseansid Shell Helix Rally Estonia ajal Lõuna-Eestis
  • Apollo kinodes Shell Helix Rally Estonia käepaelaga soodsam pilet

Sel nädalal, 12.-14 juulil toimuv Shell Helix Rally Estonia toob eelmise aasta võitu kaitsma teiste WRC sõitjate kõrval ka Ott Tänaku. Samal ajal saab aga kinodes kaasa elada ka hetke WRC-sarja liidri Tänaku seiklusrikkale teekonnale rallimaailma tippu ning tema viimasele dramaatilisele hooajale.  

Aprillis esilinastunud filmi "Ott Tänak - The Movie" on tänaseks käinud vaatamas peaaegu 95 000 inimest, mis teeb sellest Eesti kõigi aegade kõige edukama dokumentaalfilmi. Kuna publikuhuvi filmi vastu endiselt püsib ning Rally Estoniat tuleb vaatama ka suur hulk fänne naaberriikidest, on kinod otsustanud selleks ajaks oma kavasse panna Tänaku filmi eriseansid. Alates 10. juulist näeb filmi Võrus kinos Kannel ning Tartus Cinamon ja Apollo kinodes, viimases on Rally Estonia käepäela esitamisel soodsam pilet.

Urmo Aava, Shell Helix Rally Estonia direktor: 
“Rally Estonia toob sellel nädalal Lõuna-Eestisse suure rallisõprade seltskonna ja mul on väga hea meel, et neil avaneb võimalus Ott Tänaku filmi vaadata. Kas siis esimest korda, sest kohale tuleb ka palju välisturiste, või siis lausa kolmandat või neljandat korda. Tegu on rallifännide jaoks kohustusliku filmiga ja see lisab meie rallinädalale lisaemotsiooni.”

Lisainfo: facebook: otttanakmovie www.facebook.com/otttanakmovie

Shell Helix Rally Estonia katsete ja ametlike pealtvaatamiskohtade osas saab parima ülevaate Shell Helix Rally Estonia ametlik ralliajakirja abil, mille vahelt leiab kõik kaardid, pealtvaatamiskohad ja kogu muu vajaliku ralli külastamiseks, on saadaval Circle K jaamades üle Eesti.

Rallipassid on Circle K jaamades üle Eesti müügil hinnaga 34 €, ralli ajal katsetelt kohapeal ostes 40 €

Kõigil, kes plaanivad tulla tänavusele Shell Helix Rally Estoniale, aga pole veel majutust leidnud või välja valinud, soovitame kindlasti tutvuda Rally Estonia kodulehel oleva valikuga, kust leiab erinevaid võimalusi alustades kodumajutusest ja lõpetades hotellidega, pidevalt uueneva valiku leiab siit: https://rallyestonia.ee/pealtvaatajale/majutus/koik-majutused/

Samuti on võimalik kõigil soovijatel pakkuda kodumajutust läbi Rally Estonia kodulehel oleva platvormi, kuhu oma majutuse lisamine on lihtne, seda saab teha siin: https://rallyestonia.ee/pealtvaatajale/majutus/kuulutuse-lisamine/

Shell Helix Rally Estonia 2019 sõidetakse 12.-14. juulil Tartu, Otepää, Elva, Kanepi ja Kambja teedel ning see on FIA European Rally Trophy ning Eesti ja Läti meistrivõistluste etapp ja WRC ametlik promotsiooniralli.