Delfi Rally Estonia
Ralli algab
00
päeva
:
00
tundi
:
00
minutit
:
00
sekundit
Fia WRC Autosport

Shell Helix Rally Estonia avamisel saab autogramme maailma tippsõitjatelt

  • Shell Helix Rally Estonia pressikonverentsil WRC tippsõitjad
  • Autogramme jagavad Shell Helix Rally Estonia tippsõitjad
  • Ralli avamise lõpetab tasuta kontsert

12. juulil avatakse Tartus Raekoja platsil tänavune Shell Helix Rally Estonia, mis on ametlik WRC promotsiooniralli. Ralli avamisel on kohal WRC sarja tippsõitjad eesotsas Ott Tänaku ja Martin Järveoja. Peale ametliku pressikonverentsi lõppu jagavad sõitjad autogramme, mis kindlasti on avamise üks olulisemaid hetki.

Shell Helix Rally Estonia avamise juhatab sisse kell 19.50 Cityflash feat. Laura-Ly esinemine, millele järgneb TOP sõitjate stardikohtade valik ja avalik pressikonverents stardipoodiumil, mida juhib WRC sarjast tuttav Becs Williams. Pressikonverentsil osalevad Ott Tänak, Elfyn Evans, Andreas Mikkelsen, Esapekka Lappi, Craig Breen, Teemu Suninen ja Markko Märtin.

Pressikonverentsile järgneb top sõitjate autogrammide jagamine, mis toimub poodiumi kõrval oleval alal. Autogrammide jagamisel osalevad:

Ott Tänak – Martin Järveoja
Elfyn Evans – Scott Martin
Andreas Mikkelsen - Anders Jaeger-Amland 

Esapekka Lappi – Janne Ferm
Craig Breen – Paul Nagle
Valerii Gorban – Sergei Larens
Georg Gross – Raigo Mõlder
Markko Märtin – Kristo Kraag
Teemu Suninen – Jarmo Lehtinen
Eerik Pietarinen – Juhana Raitanen 

Takamoto Katsuta – Daniel Barritt
Nikolay Gryazin – Yaroslav Fedorov
Oliver Solberg – Aaron Johnston
Raul Jeets – Andrus Toom
Rainer Aus – Simo Koskinen
Kenneth Johnsrød - Dyre Erling Fredriksen 

Kell 20.45 algab Shell Helix Rally Estonia ametlik avamine, kus tulevad sõnavõttudeks lavale Eesti Vabariigi peaminister Jüri Ratas, Tartu linnapea Urmas Klaas, WRC Promotor tegevjuht Oliver Ciesla, Shell makrodistribuutorite Põhja-Euroopa müügijuht Samuel Redondo, Eesti Autospordi Liidu president Ari Vatanen ja Shell Helix Rally Estonia direktor Urmo Aava.

Kell 21.00 sõidavad poodiumile Toyota Yaris WRC’ga MM-sarja liidrid Ott Tänak ja Martin Järveoja, kelle järel ületavad poodimumi ülejäänud 101 võistlejat

Kui kõik autod on üle stardipoodiumi sõitnud, algab kell 22.45 Shell Helix Rally Estonia ametlik kontsert. Nimed, kes seal üles astuvad kuuluvad Eesti ja Läti meelelahtuse tippude hulka. Kui Anne Veski ja Aasta meesartist nublu on Eesti publikule juba väga tuttavad, siis Lätist tuleb eestlasi ja kindlasti ka paljusid lätlasi tervitama Musiqq. Päeva lõpetab ametlik rallipidu Otepää ööklubis Comeback.

Shell Helix Rally Estonia digitaalse ralliajakirja ligipääsu saab osta siit:

https://www.rallyestonia.ee/digiajakiri

Digitaalse ralliajakirja hind on 6.90 eurot.

Rallipassid on Circle K jaamades üle Eesti müügil hinnaga 34 €, ralli ajal katsetelt kohapeal ostes 40 €

Kõigil, kes plaanivad tulla tänavusele Shell Helix Rally Estoniale, aga pole veel majutust leidnud või välja valinud, soovitame kindlasti tutvuda Rally Estonia kodulehel oleva valikuga, kust leiab erinevaid võimalusi alustades kodumajutusest ja lõpetades hotellidega, pidevalt uueneva valiku leiab siit: https://rallyestonia.ee/pealtvaatajale/majutus/koik-majutused/

Samuti on võimalik kõigil soovijatel pakkuda kodumajutust läbi Rally Estonia kodulehel oleva platvormi, kuhu oma majutuse lisamine on lihtne, seda saab teha siin:  https://rallyestonia.ee/pealtvaatajale/majutus/kuulutuse-lisamine/

Shell Helix Rally Estonia 2019 sõidetakse 12.-14. juulil Tartu, Otepää, Elva, Kanepi ja Kambja teedel ning see on FIA European Rally Trophy ning Eesti ja Läti meistrivõistluste etapp ja WRC ametlik promotsiooniralli.