Delfi Rally Estonia
Ralli algab
00
päeva
:
00
tundi
:
00
minutit
:
00
sekundit
Fia WRC Autosport

Shell Helix Rally Estonia ralliraadio on KUKU

12.-14. juulil sõidetava Shell Helix Rally Estonia üheks operatiivsemaks infokanaliks on läbi kogu ralli Kuku ralliraadio. Kommentaare vahendatakse iga katse lõpust ja lisaks sellele pakutakse põnevaid intervjuusid ralli hooldusalast Otepäält Tehvandi spordikeskusest ja loomulikult lõbusa meelelahutust. Üle kantakse ka Rally Estonia stardi-ja finišipoodium. 

Shell Helix Rally Estonia 2019 ajaks paneb Kuku tööle kaks lisasagedust, et toota rallihuvilistele kogu ralli ajal kuuldavat KUKU Ralliraadio eriprogrammi.

Ralliraadio alustab reede 12. juuli õhtul kell 19.30 ja on eetris läbi laupäeva ja pühapäeva kuni ralli lõpuni. Eetrisagedusteks on Tartus 104,2 ja Otepääl 91,8 MHz ning kõik on loomulikult kuulda ka internetis aadressil http://player.kuku.ee/ralliraadio

Stuudios on kogenud eetrihääled Marek Lindmaa ja Oskars Kaneps-Kalninš, katselõppudes ja servispargis vahendavad muljeid tuntud saarlased Gunnar Siiner ja Mikk Saarela. Stuudios tallab pedaale Avo Elme.

Ralliraadio otsestuudio asub kohe Raekoja platsil asuva stardipoodiumi kõrval Tartu kaarsilla juures. Samast stuudiost anname eetrisse ka reedese Kuku Raadio Saate kl 14-18.