Delfi Rally Estonia
Ralli algab
00
päeva
:
00
tundi
:
00
minutit
:
00
sekundit
Fia WRC Autosport

Betsafe toob fännideni terve rallinädavahetuse kestva otsestuudio koos videomaterjali ja saatekülalistega

Rally Estonia ja Betsafe’i spordiennustusportaali koostööna jõuab WRC Rally Estonia vältel vaatajateni eestikeelne rallistuudio Betsafe Rally Estonia Live Podcast, mida juhivad Kalev Kruus ning kogenud ralliässad Margus ja Roland Murakas. Kiiruskatsete vahel täidavad eetriaega intervjuud tuntud saatekülalistega ning Kruusi ja Roland Muraka sõnul pakub Eesti esimese WRC etapi kajastamine kommentaatoritele pea samavõrd mõnusat pinget ja hasarti nagu sellel osalemine sõitjatele.

WRC Rally Estonia ja Betsafe’i esimene otsestuudio läheb eetrisse neljapäeval Tartust, kus saatekülaliseks on endine rallisõitja ja WRC Rally Estonia peakorraldaja Urmo Aava. Ralli toimumiskohtadesse üles seatud välistuudiost jätkuvad ülekanded ja intervjuud terve ralli vältel reedest pühapäevani ning vestlema on kutsutud arvukalt rallisõitjaid ja eksperte. Stuudiost tuuakse fännideni ka eksklusiivne videomaterjal, kus eksperdid tutvustavad iga kiiruskatse eripärasid ja viivad vaatajaid kohtadesse, kuhu muidu ei pääse.

Kalev Kruusi sõnul on ralli kajastamine selle pikkuse tõttu lisaks sõitjatele paras väljakutse ka ajakirjanikele, kommentaatoritele ja tulihingelistele fännidele. „Valmistume pikkadeks päevadeks, aga ilmselt keegi ei kahtle, et need saavad ka tohutult põnevad olema. Suurte meeskondade kõrval saab ju olema ka väga huvitav heitlus R5 meeste vahel ja JWRC klassis,“ ütles Kalev Kruus. „Me pole Marguse ja Rolandiga varem midagi sellist teinud ja mõnes mõttes on meil sarnane ärevus nende rallisõitjatega, kes lähevad seekord oma esimesele MM-etapile. Pöidlad pihku, et ka meie oma otseülekannetega ilusti finišini vastu peaks!“ lisas Kruus.

Ka Roland Muraka sõnul tekitab WRC Rally Estonia mõnusat ärevust kõigis asjaosalistes, sõitjatest fännideni välja. „Praeguse viiruse tingimustes on rallilt hea ülevaate edastamine minu hinnangul eriliselt oluline, sest piirangute tõttu on paljud sunnitud võistlust jälgima distantsilt ja on meie kohustus pakkuda neile parimat võimalikku rallielamust. Betsafe’i rallistuudio annab meile õnneks hea võimaluse tuua fännideni kõikse olulisem ja huvitavam nii rallirajalt kui ka selle äärest,“ lubab Murakas. 

Betsafe’i rallistuudio otseülekandeid ja intervjuusid saab jälgida Betsafe Rally Estonia Live Podcast kodulehel ning ühtlasi ka Betsafe’i Youtube’i kanalis ja Facebookis.