Delfi Rally Estonia
Ralli algab
00
päeva
:
00
tundi
:
00
minutit
:
00
sekundit
Fia WRC Autosport

M-Sport meeskonna juht Richard Millener osales Shell Helix Rally Estonia ajal Tartus triatlonil

M-Sport meeskonna juht Richard Millener osales laupäeval, 13. juulil Tartu Mill triatlonil. See oli korraldajate poolne väljakutse Millenerile, kes valmistub sügiseseks Ironman triatloniks. Millener võttis väljakutse vastu ja osales Igamehetriatlonil, mis oli tavadistantsist lühem ja mille start oli õhtusel ajal, mil tema tiimijuhi kohustused lubasid seda teha. Spontaanselt tekkinud ideele aitas kaasa Tartu Mill triatloni peakorraldaja Ain-Alar Juhanson, kes leidis Millenerile vajaliku varustuse. 

Richard Millener lõpetas Igamehetriatloni, mille distantsid olid: 0,75 km ujumist, 20 km ratast, 5 km jooksu, üldarvestuse 23. kohal. Amatööride klassis, kus ta võistles, oli ta kolmas.

Richard Millener, M-Sport meeskonna juht:

“Ralli eelsel õhtusöögil tuli jutuks minu sügisene Ironman triatlon. Ralli korraldajad mainisid kohe, et laupäeval toimub Tartus triatlon, mille finish on Shell Helix Rally Estonia poodiumil. Tundus küll hull idee aga ühe päevaga pandi mulle kokku vajalik varustus. Kokkuvõttes oli see väga lahe kogemus, sest ma pole varem midagi sellist ralli ajal teinud. See oli hea võimalus lõpetada rallipäev treeninguga imeilusal Lõuna-Eesti maastikul. Suured tänud korraldajatele, Sportlandile ja Ain-Alar Juhansonile, kes aitasid mind vajaliku varustusega.