Wrc Rally Estonia
Ralli algab
00
päeva
:
00
tundi
:
00
minutit
:
00
sekundit
Fia WRC Autosport

PRIVAATSUSINFO

Rallyestonia.ee koduleht kasutab küpsiseid (HTTP-küpsis).

  1. Küpsised

Veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks salvestab Estonian Autosport Events MTÜ mõnikord Kasutaja seadmesse väikseid andmefaile – nn küpsiseid. Enamik suurtest veebisaitidest teeb seda samuti.

  1. Mis on küpsised?

Küpsis on väike tekstifail, mille veebisait salvestab kasutaja arvutisse või mobiilseadmesse, kui kasutaja külastab Rallyestonia.ee veebisaiti. See võimaldab veebisaidil jätta meelde kasutaja toimingud ja eelistused (näiteks kasutajanimi, keel, ostukorvi sisu ning muud eelistused kuvamisel) teatud ajavahemikuks. Nii ei pea kasutaja neid iga kord uuesti sisestama, kui saidile tagasi tuleb või lehekülgi sirvib.

Kuidas me küpsiseid kasutame?

Estonian Autosport Events MTÜ võib kasutada küpsiseid ja küpsistele sarnaseid vahendeid teenuse pakkumiseks ja teenuse kvaliteedi täiustamiseks ning kasutajakogemuste parandamiseks. Küpsiseid võivad kasutada ka kolmandad osapooled, kelle teenuseid Estonian Autosport Events MTÜ kasutab.

Mitmed Teenusepakkuja leheküljed kasutavad küpsiseid:

  •     sisu ja reklaamide isikupärastamiseks,
  •     sotsiaalmeediafunktsioonide pakkumiseks ning
  •     veebiliikluse analüüsimiseks.

Estonian Autosport Events MTÜ võib ka oma sotsiaalmeedia-, reklaami- ja analüüsipartneritele edastada teavet selle kohta, kuidas Kasutaja veebisaiti kasutab. Selliste küpsiste rakendamine ei ole otseselt vajalik veebisaidi toimimiseks, kuid see tagab Kasutajale parema sirvimiskogemuse. Kasutaja võib küpsised kas kustutada või blokeerida, kuid sellisel juhul ei pruugi kõik veebisaidi funktsioonid toimida nii, nagu ette nähtud. Küpsised aitavad Estonian Autosport Events MTÜ-l Teenuseid pakkuda. Estonian Autosport Events MTÜ Teenuseid kasutades nõustub Kasutaja, et Estonian Autosport Events MTÜ kasutab küpsiseid.

Kuidas küpsiseid kontrollida?

Kasutaja võib küpsiseid kontrollida ja/või kustutada vastavalt oma soovile (vt. aboutcookies.org). Kasutaja võib kustutada kõik juba Kasutaja arvutis olevad küpsised ning küpsised mis tahes ajal tagasi lükata, muutes oma veebilehitseja seadeid (kui veebilehitseja seda võimaldab) või lõpetades Rallyestonia.ee kodulehekülje kasutamise. Kasutaja peab olema teadlik, et teatud funktsioone saab pakkuda vaid küpsiseid kasutades ja kui Kasutaja otsustab küpsistest loobuda, ei pruugi need funktsioonid Kasutajale kättesaadavad olla.

  1.  Google Analytics

Estonian Autosport Events MTÜ võib kasutada Google Analytics´it, veebianalüüsi teenust, mida pakub Google, Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google”). Google Analytics kasutab küpsiseid, faile, mis salvestatakse Kasutaja arvutisse, et analüüsida, kuidas Kasutaja Teenust kasutab.

Küpsistega loodud teave Kasutaja poolt Teenuse kasutamise kohta edastatakse tavaliselt Google serverisse USA-s ja salvestatakse seal. Et Teenusepakkuja on aktiveerinud IP-anonümiseerimise, lühendab Google Kasutaja IP-aadressi (Euroopa Liidu või teiste Euroopa Majanduspiirkonna liikmesriikide puhul).

Estonian Autosport Events MTÜ soovil hakkab Google teavet kasutama, et analüüsida Kasutaja tegevust ja koostada raporteid Teenuse koduleheküljel toimuva kohta.

Kasutaja saab küpsiste salvestamise Kasutaja arvutisse veebilehitseja sätetega keelata, kuid sel juhul ei saa Kasutaja kodulehekülje kõiki funktsioone täies ulatuses kasutada.

Lisaks on Kasutajal võimalik küpsistel keelata veebisaidi kasutamise kohta kogutud andmete (sh IP-aadress) edastamist Google’ile ja nende andmete edasist töötlemist Google’i serverites. Selleks peab Kasutaja järgmiselt veebisaidilt vastava veebilehitseja lisa alla laadima ja selle installeerima: tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Huvipõhine reklaam (DoubleClick DART küpsis)

Estonian Autosport Events MTÜ võib näidata Teenuse koduleheküljel kolmandate osapoolte vahendusel reklaame. Reklaamid võimaldavad Teenusepakkujal pakkuda teenust Kasutajale tasuta.

Google kasutab DART küpsiseid, et näidata Kasutajale reklaame, mis on Kasutajale asjakohased ning, et parandada kampaania tulemuslikkuse aruandlust ja vältida nende reklaamide näitamist, mida kasutaja on juba näinud.

Kasutajad võivad loobuda huvipõhiste reklaamide näitamisest, külastades Google reklaamiseadete lehekülge:

  • Minge lehele http://www.google.com/settings/ads/anonymous.
  • Nihutage "Teie huvidel põhinevad reklaamid" asendise "VÄLJAS"
  • Kinnitage oma valik.

Lisainfot reklaamide kohta leiate aadressilt: http://www.google.com/policies/technologies/ads/.

  1. Google Adsense

Estonian Autosport Events MTÜ võib kasutada Google Adsense’i. Google Adsense võrgustikku kasutavad kolmanda osapoole reklaamivõrgustikud kasutavad tehnoloogiat, mis saadab reklaamid ja lingid otse Kasutaja veebilehitsejasse. Neile edastatakse Kasutaja IP-aadress. Kolmandate osapoolte reklaamivõrgustikud kasutavad ka teisi tehnoloogiad (näiteks küpsised, javascriptid), et mõõta reklaamide efektiivsust ja neid personaliseerida.

Estonian Autosport Events MTÜ-l puudub juurdepääs või kontroll nende küpsiste üle, mida kasutavad kolmanda osapoole reklaamijad.

Kasutaja peaks konsulteerima kolmanda osapoolte reklaamijatega, et saada lisainfot nende privaatsuspoliitika kohta, kuidas teatud juhtudel mitte edastada oma informatsiooni neile.

Kui Kasutaja soovib küpsiseid blokeerida, saab seda teha läbi veebilehitseja seadete. Rohkem infot küpsiste seadistamiseks leiab Kasutaja enda poolt kasutatava veebilehitseja kodulehelt.

  1. SmartAD

Estonian Autosport Events MTÜ võib kasutada SmartAD reklaamivõrgustikku. SmartAD kasutab serving.bepolite.eu küpsiseid, javascripti ja veebilehitseja sätteid (User Agent String, ekraani suurus), et näidata Kasutajale reklaame, mis on Kasutajale asjakohased ning, et parandada kampaania tulemuslikkuse aruandlust ja vältida nende reklaamide näitamist, mida kasutaja on juba näinud.

Kui Kasutaja soovib küpsiseid blokeerida, saab seda teha läbi veebilehitseja seadete. Rohkem infot küpsiste seadistamiseks leiab Kasutaja enda poolt kasutatava veebilehitseja kodulehelt.

  1. Facebook

Estonian Autosport Events MTÜ koduleheküljel võivad olla integreeritud Facebooki lisandmoodulid (1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA) „Meeldib” ja „Jaga”. Facebooki lisandmoodulitest ülevaate saamiseks külasta Facebooki kodulehekülge developers.facebook.com/docs/plugins/.

Kui Kasutaja külastab Teenuse kodulehekülge luuakse Kasutaja veebilehitseja ja Facebooki serveri vahel otsene side, kasutades neid lisandmooduleid, mille kaudu saab Facebook teavet, et Kasutajal on oma IP-aadressilt ligipääs Teenusepakkuja koduleheküljele. Kui Kasutaja on Facebooki sisse logitud ja vajutab „Meeldib” või „Jaga” nuppe, saab Kasutaja linkida Teenusepakkuja kodulehekülje sisu oma Facebooki profiilile, mille kaudu saab Facebook kajastada Teenuse kasutamist Kasutaja seinal. Teenusepakkuja ei saa mingit teavet ülekantud andmete kohta ega selle kasutamise kohta Facebooki poolt. Enam teavet leiab, kui tutvuda Facebooki privaatsuspoliitikaga: www.facebook.com/about/privacy/.

Kui Kasutaja ei soovi, et Kasutaja Facebooki kontol kajastuks Teenusepakkuja lehe külastamine, peab Kasutaja logima Facebookist välja.

7.  Privaatsuspoliitika muudatused

Estonian Autosport Events MTÜ võib käesolevasse Privaatsuspoliitikasse ja sellega seotud informatsiooni muudatusi teha ilma Kasutajat teavitamata. Võimalike muudatustega kursis olemiseks soovitab Estonian Autosport Events MTÜ Kasutajal regulaarselt Privaatsuspoliitikaga tutvuda.
 

8. Isikuandmete töötlemine

Veebilehel rallyestonia.ee isikuandmete vastutav töötleja on Estonian Autosport Events MTÜ (registrikood 80310909) asukohaga Sinilille tee 1, Peetri, Harjumaa
tel +372 56 966 699 ja e-kiri rallyestonia@rallyestonia.ee. ;Estonian Autosport Events MTÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

Milliseid isikuandmeid töödeldakse

− nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;

− kauba kohaletoimetamise aadress;

− pangakonto number;

− kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu);

− klienditoe andmed.

Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse

Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks, kauba kohaletoimetamiseks ja kampaania võitjaga ühenduse võtmiseks.
Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.
Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.
Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid küsimusi (klienditugi) ja, et saada ühendust tarbijamängude võitjatega.
Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

Õiguslik alus

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil.
Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).

Vastuvõtjad, kellele isikuandmed edastatakse

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks. Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress. Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmed teenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks. Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoe funktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks.

Turvalisus ja andmetele ligipääs

Isikuandmeid hoitakse Zone serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga. Juurdepääs isikuandmetele on veebipoe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust. Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest. Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

Isikuandmetega tutvumine ja parandamine

Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klinditoe vahendusel.

Nõusoleku tagasivõtmine

Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

Säilitamine

Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks. Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat. Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni. Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.

Kustutamine

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

Ülekandmine

E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.

Otseturustusteated

E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega. Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus oma isikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel (vastav teave tuleb esitada selgelt ja eraldi igasugusest muust teabest).

Vaidluste lahendamine

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel Estonian Autosport Events MTÜ, +372 56 966 699, shop@rallyestonia.ee. Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).