Delfi Rally Estonia
Ralli algab
00
päeva
:
00
tundi
:
00
minutit
:
00
sekundit
Fia WRC Autosport

LHV panustab Rally Estonia suurtoetajana Eesti maine ja tuntuse globaalsesse kasvu 

Eesti suurim finantskontsern LHV Group on 4.-6. septembril toimuva Rally Estonia 2020 suurtoetaja. Kolmandat aastat jätkuva eduka koostöö tulemuseks on esmakordselt Eestis toimuv FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapp.


 „Kodumaise pangana hoolime Eesti ühiskonnas toimuvast ja soovime, et Eesti maine ja tuntus kasvaks globaalselt. Meile meeldivad inimesed, kes mõtlevad suurelt ja teevad asja südamega ning Rally Estonia meeskond on end tõestanud julgete ja professionaalsete tegijatena. Valime oma partnereid just selle põhjal, et osapoolte vahel tekkiv sünergia viiks eriliste tulemusteni. Teades, kui tähtsale kohale eestlaste südametes on ralli jõudnud, on tänavune Rally Estonia väga eriline ja meil on väga hea meel selle toimumisele kaasa aidata,“ lausus LHV jaepanganduse juht Kadri Kiisel. 


„LHV roll Rally Estonia toetajana on olnud sarnane võrreldes Rally Estonia arenguga. Aastatel 2018-2019 oli LHV Rally Estonia raames korraldatud AutoExpo nimitoetaja ja saime koos käivitada väga eduka projekti, mis andis rallile tugeva lisaväärtuse. Sarnaselt LHV väärtustega on ka meile oluline näidata maailmale, mis riik Eesti on ja mismoodi me tänasel keerulisel ajal suudame pakkuda turvalist ja vaatemängulist rallit. Meil on heameel, et Eesti kapitalil põhinev LHV on üks meie suurtoetajatest,“ ütles Rally Estonia direktor Urmo Aava. 


Rally Estonia on esmakordselt Eestis toimuv FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapp, mis sõidetakse 4.-6. septembril Tartu, Otepää, Elva, Kanepi ja Kambja teedel.


LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab ligi 470 inimest. LHV pangateenuseid kasutab ligi 224 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on ligi 179 000 aktiivset klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 120 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

Foto: Gatis Smudzis