Delfi Rally Estonia
Fia WRC Autosport

DIGIPASS - LIHTNE JA MUGAV LAHENDUS RALLIKÜLASTAJALE

Oleme tänavu astunud sammu edasi veelgi jätkusuutlikuma tuleviku suunal ning loobunud rallipasside juures füüsilistest käepaeltest, tuues esmakordselt müüki digipiletid.
Usume, et lisaks keskkonnasõbralikumale lahendusele muudab see uuendus piletite ostmise ja ralli külastamise kõikide rallifännide jaoks oluliselt lihtsamaks ja mugavamaks. Peale ostu kinnitust saadetakse ostja e-maili aadressile digitaalsed pääsmed, mida on võimalik lisada enda nutitelefoni ''wallet'' rakendusse või ka Rally Estonia pealtvaataja app'i ja vajadusel ka välja printida.
Limiteeritud koguses müüdavad VIP pääsmed ja FINEST rallipass on seevastu aga endiselt füüsilised tooted ning VIP passi ostu puhul saab pealtvaataja endale käepaela ja FINEST pääsmeks on unikaalse disainiga kaelakaart.

Passe on võimalik soetada Rally Estonia e-poest, piletilevi.ee ning piletilevi müügipunktidest üle Eesti. Rallipass võimaldab ligipääsu kõikidesse pealtvaatamisaladesse ning külastaja saab ise endale koostada meelepärase programmi.

Rallifännil on võimalik valida endale sobiv pass kas siis üheks päevaks või kogu ralli ajaks. Passide valikus on: päevapassid, rallipassid (4 päeva), VIP päevapassid, VIP pass ja unikaalne FINEST rallipass.

Digipiletite puhul on oluline pöörata tähelepanu järgnevale:

  • Ostes pileti otse ürituse korraldajalt või ametlikult vahendajalt on pileti õigsus garanteeritud;
  • Piletil olev unikaalne kood kehtib ühekordsel sisenemisel samale pealtvaatamisalale;
  • Kui samaaegselt sisenetakse sama piletiga teisele pealtvaatamisalale või tuvastatakse muu väärkasutus, siis pilet tühistatakse ja sellega enam rallit vaatama ei pääse;
  • Enne väravale lähenemist palun otsi välja enda piletid, et kiirendada sisenemist alale;
  • Kui oled pileti välja printinud, siis palun ära voldi pileti koodiga osa.

WRC Rally Estonia 2023 toimub juba 13 päeva pärast ja sõidetakse Tartu ja Tartu, Otepää, Elva, Kanepi, Kambja, Peipsiääre, Mustvee ning Kastre valla maalilistel teedel ja looduses.

WRC Rally Estonia saab alguse juba 20.juulil Tartu Raekoja platsil ning kõigepealt on kõikidel fännidel võimalik osa saada sõitjate pressikonverentsist poodiumil ja sellele järgneb WRC tippsõitjate autogrammisessioon kohe poodiumi kõrval. Juba kell 18.00 algab traditsiooniline WRC Rally Estonia avatseremoonia, kus esinevad Eesti parimad artistid ning laval on vinge show ning sellele järgneb stardipoodium. Neljapäeva õhtu jätkub seejärel esimese kiiruskatsega Eesti Rahva Muuseumi külje all ning õhtule annab suurejoonelise finiši enneolematu Terminaatori kontsert Raekoja platsil, poodiumil. Kõik tegevused Tartu Raekoja platsil on külastajatele tasuta, tule kohale ning avame ralli nädalavahetuse meeleolukalt! 

Reedesel võistluspäeval, 21.juulil sõidetakse peamiselt Peipsiäärsetel aladel ning osaliselt ka Lõuna-Eesti piirkonnas, Raanitsa külas. Lisaks WRC võistlusklassidele asuvad reedesel päeval võistlustulle ka Eesti Meistrivõistlustel osalejad. 

Laupäeval ning pühapäeval (22.-23.juulil) leiavad aset kõik traditsioonilised Lõuna-Eesti kiiruskatsed ning WRC Rally Estonia 2023 lõpetab pühapäeva pealelõunal aset leidev auhinnatseremoonia ja finišipoodium Tartu kesklinnas.

Tule ela omadele kaasa ja naudi suvist nädalalõppu koos adrenaliinirohke rallielamusega ja võta kindlasti Eesti lipp raja äärde kaasa!